Pogoji prijave in varstvo osebnih podatkov

1. Splošno

Ne e-novice se lahko prijavijo fizične osebe, ki se prijavijo na prejemanje e-novic na spletnem mestu www.gdnm.si in ob prijavi oddajo ime, priimek in e-naslov.

GDNM spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na spletnem mestu www.gdnm.si, varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1), ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Osebni podatki, ki jih shranjujemo na spletni strani GDNM:

  • Ime in priimek
  • Email naslov, na katerega vam pošiljamo email sporočila z novicami ter obvestili.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

2. Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na e-novice spletne strani GDNm:

• se strinjam s splošnimi pogoji prijave in prejemanja e-novic spletne strani gdnm.si;

• dovoljujem spletni strani gdnm.si, da na podlagi predloženih podatkov vzpostavi, zbira, vodi, uporablja, obdeluje in shranjuje moje podatke v svojih zbirkah kontaktov ter druge podatke o meni kot uporabniku e-novic, na način in v namene, opisane v nadaljevanju;

• izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam, da gdnm.si preneha uporabljati moje osebne podatke za neposredno trženje in pošiljati informacijska gradiva.

• izjavljam, da sem seznanjen, da lahko kadar koli zahtevam vpogled v moje osebne podatke, ki jih hrani gdnm.si, in da lahko kadarkoli zahtevam izbris mojih osebnih podatkov.

S prijavo na e-novice se uporabnik strinja z objavljenimi splošnimi pogoji. O morebitnih spremembah teh splošnih pogojev vas bomo sproti obveščali na spletnem mestu.

3. Namen zbiranja in hranjenja podatkov

Nameni zbiranja, obdelave, shranjevanja in uporabe podatkov so pošiljanje novih vsebin ter obvestil.

Osebne podatke hranimo v računalniški obliki. Po prenehanju potrebe po vodenju osebnih podatkov oz. na zahtevo uporabnika se podatki izbrišejo.

Podatki, ki jih GDNM zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

3. Odjava od e-novic

Uporabnik lahko prekliče svojo prijavo v bazo tako, da v prejetem sporočilu z e-novicami klikne odjava od prejemanja e-novic. Uporabnik lahko odjavo e-novic, vpogled v svoje osebne podatke ali izbris osebnih podatkov zahteva tudi z zahtevkom, ki ga pošlje po elektronski pošti na e-naslov GDNm